Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I want you

Jag vill ta dig nära mig, ge dig en kyss o förklara att det inte finns någon annan för mig.
Få dina läppar mot mina.
Säga att jag älskar dig
Få höra att du också älskar mig
Att det kan bli du och jag.
För alltid

I just love you.




Fri vers av Fairy
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-11-21 20:08



Bookmark and Share


    Tinkerbell
You are f**king best! :D
2006-11-25

    Suzylu*
Å härlig dikt om kärlek Söt ;)
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Fairy