Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen varför?

Varför känns allt så patetiskt?
Varför finns depression?
Varför finns elaka människor?
Varför finns inte ni här när jag behöver det?
Varför längtar jag tillbaka till det förflutna och inte till framtiden?

Varför finns det varför-frågor?




Fri vers av Fairy
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-10-03 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy