Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor

Kan kärleken dö ut,
Eller tar den bara slut.
Kan tiden läka dessa sår,
Utan man förstår.
Kan ett +ett bli ett, 
Eller tänker jag på fel sett ?
Kan känslan finnas kvar,
De finns nog inga svar. 




Fri vers av Sandra15
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra15