Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar dikt

Solen som steker min kropp,
efter sommarens första dopp.
När himlen blir helt blå,
då börjar hjärtat slå.
När fåglarna sjunger sina sånger,
flickorna använder sina plattånger.
När gruset i luften yr,
finns det ingen som min glädje styr.
När alla i familjen är hos mig,
bättre än så kan man inte tänka sig.
Allt kan hända vid denna stunden på året,
kanske till och med fågel bajs i håret.
Med solen och var sin glass,
har man som roligast med sin klass.
Det finns inget som kan få mig att falla,
för jag hör sommaren kalla.
Sommaren med all sin kraft,
med hjälp av lite hallon saft.
Tänk dem som kämpar med sin vikt,
som har ett mål på lång sikt.
Dem har alla fördelar som finns vid denna tid, ut och spring kämpa och lid.
Nej inte lida så det värker,
men det är ju kul med en förändring man märker.
Sen finns det folk som älskar att slappa,
som försöker från jobbet ner trappa.
Ja på sommaren finns möjligheterna till nästan allt,
bara det inte blir kallt!




Fri vers av Sandra15
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-21 15:36



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint om sommaren ;)
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Sandra15