Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

Du kom in i mitt liv med all hast, 
jag insåg aldrig att ditt hjärta var av plast. 
Du var som en ängel från ovan,
den allra största gåvan. 
 Du kramade mitt hjärta,
all kärlek blev till smärta.
De leendet jag Inte kan glömma,
Den kärleken jag inte kan gömma.
Jag lät tårarna rinna, 
I vänta på glädjen jag en dag skulle finna. 
Trodde aldrig detta skulle hända,
men för mig är du inte den enda.





Fri vers av Sandra15
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra15