Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdom

Tveka inte nattens demoner
ät mitt hjärta, flå mitt skinn
ni svarta himlars korpar

fyll mina lungor
ni forsens andar

och bränn min kropp
ni eldens änglar

jag förkänar inte ljuset
och dagarnas guld

ty jag har dödat ett barn




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-06 20:09



Bookmark and Share


  Linkem
Gud vad duktig du är på att skriva! cred.
2011-12-06

    ej medlem längre
Grym och skön
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin