Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Audioline!

Ljudnivån på max
ilar tjuter

Störningsmoment
åter i ett eko

Sinnet skiftar
oro lugn oro lugn

Sover på dagen
natten ger lugn

Stannar i limbo en stund!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-07 01:44



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Fint Du fick till
det här i Din
atmotsfär när
det inte bär tar
man till något
annat här!
2011-12-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fint Du fick till
det här i Din
atmotsfär när
det inte bär tar
man till något
annat här!
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin