Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukträdet

Går in i bilden på djupet
fram häv allt utom dig
själv

Hjälp oss plåstra om en
sjuk värld

Hennes hjärta var som
ett frukträd om vintern
frostbitet snöstelt

Inget fanns att få
allt var
förbrukat

Han var en av dom få
män som kunde läsa av
kvinnans alla läppar




Fri vers av Karl Marx
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-07 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Marx
Karl Marx