Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text: Jag,Kelrob




Äter dig hel

Du välter hela min värld upp och ner

 Viskar upphetsande ord i mitt öra

Gör mig het och villig, helt jäkla urflippad!

Ger mig till dig, helt och fullt.. Ut och in

Om och om igen..Ser din lusta, smakar din kåthet

Leker oskyldigt ovetande om min effekt på dig

Jag tar för mig av din uppskattning, äter dig hel..

Ler genom blickarna som jag ger dig..

Härliga du.. Ja, jag äter dig hel..




Fri vers av jamjam
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-07 19:55



Bookmark and Share


    lory
ohhhh

mmmmm...fresta,fresta..mmmmm
2011-12-07

  PPQ
ja vad säger man? thats the way to go:D
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

jamjam