Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrohet( lockande farligt) Håller mig i skinnet

Svindlande höjder bjuder på en kick

Din blick djupt i min.. Du besudlar min kärlek

Leker mig kåt..Bränner mitt hjärtas ruin.

Jag dricker ur otrohetens bägare. Det smakar surt

Tanken stannar. Kastar ankar. Håller mig sann





Fri vers av jamjam
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-21 14:19



Bookmark and Share


  PPQ
gillar:D
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

jamjam