Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina armar( Text: Jag. Kelrob)

Ljuvlig är min lidelse genom dig

Mörkret i din blick ligger som en svarttjärn

Jag drunknar. Älskar din makt över min mjukhet

Levande i puls, smeker du min höft. Njuter min svaghet

Dricker mitt djup. Doftar min kvinnlighet

Stjäl min anständighet ..Och gör det  ändå till något vackert





Fri vers av jamjam
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 20:58



Bookmark and Share


  PPQ
så mycket som kommer fram i "stjäl min anständighet"
2011-12-20

  Ronny Berk
sinnligt och lidelsefullt - verkligen något vackert...
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

jamjam