Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text: Jag, Kelrob




Passion

Dold i dina tankar, ger jag dig min kropp

I tystnaden ler jag dig varm

Ögonen talar. I ord som bara vi ser





Fri vers av jamjam
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-21 13:37



Bookmark and Share


  PPQ
kungligt:D
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

jamjam