Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Last christmas med Wham ger mig så levande minnen att jag känner det jag kände då. Magiskt, på riktigt!




Har du någonsin känt som att ditt 15-åriga jag kommer på besök?

Ur tid en rysning, av minnenas andning över min hud

Ögat som tåras av min ungdoms påhälsning

Ler av tacksamheten att få återvända, om så ett ögonblick

Det bultar i bröstet av musikens magi. En tidsmaskin

Älskade minnen som är så starka, så levande

Ler med hela mitt ansikte. Glädjer själen


 





Fri vers av jamjam
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamjam