eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




I NATT

 

 

i natt har marken

pudrats vit

 

mörkret som varat så länge

har nu bytt skepnad blivit

ljust och vackert

 

snön har lagt sig på trädens

grenar som vita diamanter

i den tidiga morgonen

 

alla adventsstakar som lyser

i fönstren runt om blir i mina

ögon till en vacker och mycket

stämningsfull tavla

 

 

anits 7 december 2011

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-07 23:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin beskrivning.
2011-12-09

  Vici
Vacker och stämningsfull
tavla har du här själv
förmedlat...

Tack!:-)
2011-12-08

  Anya VIP
Visst är det en vacker tavla, bra fångat.
2011-12-08

  poetryGirl
Det är väldigt vackert
2011-12-08

  Ronny Berk
väl förmedlat budskapet om ; det som sker stort faller mjukt; dokumenterat genom foto
2011-12-08

  aol
vackert skriftat, för så är det,
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP