Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken


Känner du dig naken inför min blick

klär jag av dig med mina ord

känns mina sanningar kalla mot din hud

känns dom som dina sanningar

jag tror det

varför skulle du annars fly




Fri vers av lindhag
Läst 503 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-17 15:03



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tänk om han bara är blyg ...
... och kanske tilliten saknas eller är för svag ...
- Bara lite funderingar som väcks när jag läser dessa ord ...
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

lindhag