Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattsord

Midnatt råder
endast poeten är vaken
hör i bakgrunden bruset från radion
sånger från en svunnen tid
odödliga låtar

Tankarna
från en fylld dag snurrar
men även tankar om livet i stort
och i smått

En sorts kontemplation
har inställt sig
som sakta övergår till
trötthet

Orden har gjort halt
och inväntar morgondagen




Fri vers av AA VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-08 00:51



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fina ord ...gillar orden har gjort halt
2011-12-08

  Ninananonia VIP
Skönt att läsa midnattsord
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP