Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som snöflingor


Vinden kom och sa till mig
människorna är som snöflingor

Tillsammans är de virvlande massor
alla de samma, men en och en
i din hand, är ingen den andra lik

med rätt vind svävar
de svindlande fritt över taken
men de faller alltid någon gång
döda till marken och de
smälter lätt på din tunga





Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-08 10:22



Bookmark and Share


  en trasig
riktigt vacker text! :)
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin