Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text: Jag, Kelrob




Till minne av Malin H

Det snöar i himlen.. Dina vingar är kantade av froststjärnor
Leende blåser du lycka över oss. Lyser upp vår väg med dina minnen
Som lyktor i det starkaste av ljus visar du vägen till våra hjärtan
Där är du alltid lika vacker. Lika levande. Och aldrig glömd




Fri vers av jamjam
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-08 12:35



Bookmark and Share


    lory
oh vad fint o sorgligt...
2011-12-08

  PPQ
vilken fin hyllning
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

jamjam