eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Så kom den till slut, vintern

 

så kom den till slut

vintern

 

målade landskapet

runt omkring vitt

den blek gula solen

lyser så vackert

 

den vita snön gnistrar

när solens strålar träffar den

 

det är några grader kallt

det knarrar när jag går efter vägen

 

möter glada barn som hoppar

och skuttar runt glada nu när

snön äntligen kommit

 

en spark har tagits fram

ser den stå vid ett hus

 

mina tankar går till min spark

som står där högst uppe på vinden

 

det är kanske dags att ta ner den

så den finns till hands när jag vill

ta sparken i stället för att gå

visst vintern kan kännas lång

men nu när snön kom blev allt

mycket ljusare

 

det är så vackert så levande

när solen sänder sina strålar

på snön hela marken lyser

av ljus

 

 

 

anits 8 december 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-08 13:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-12-13

  Alva Johnsson VIP
Snön är väl värd att bli hyllad.
Den lyset upp vår mörka årstid.
Gläder barn och skänker stämning.
Fint skaldat!
2011-12-13

  Elaine.S VIP
Snö...den kan verkligen gnistra, den kan verkligen knarra under fötterna och om den kommer och stannar ett tag så blir det lite ljusare utanför fönstret...men ibland stannar den för länge, ibland blir den bara slask men du min vän beskriver den så att den känns som något fint.
2011-12-10

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-12-09

    Birgersdotter VIP
Härligt med knarr under skorna..fin promenad
2011-12-08

    Birgersdotter VIP
Härligt med knarr under skorna..fin promenad
2011-12-08

  Vici
Tack för att vi fick gå med
en bit på denna härliga, ljusa
vinterpromenad!:-)
2011-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar snö.
2011-12-08

  Eva Helene VIP
Vackert om vinterns intåg i landskapet.
2011-12-08

  Ronny Berk
vintervackert skrivet, skapar bilder av vita vidder
2011-12-08

  Anya VIP
Jaa du förmedlar en fin promenad i vackert vitt.
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP