Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökarna

Faller genom natten
Det tysta
tomma intet

Verkställ eder, gå samman
Enas
Genom tunnlar
letar de sig fram

Ständigt sökande





Fri vers av Magica VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-08 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP