Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enkel betraktelse över fader, son och ande


Trinity


Lovingly felt and lovingly given
lovingly sent
and lovingly driven

Heavenly thought and heavenly spoken
heavenly sent
a heavenly token

Breathingly warm and breathingly living
breathingly sent
and breathingly giving






Fri vers av R.M.Z.
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-01-17 17:01



Bookmark and Share


    Schoptzsche
Ter sig kanske vid första anblicken som en trivial lek med ord...
Om man emellertid applicerar treenigheten på de tre stroferna som titeln inbjuder; Fadern (lovingly giving) Sonen (heavenly sent) och den helige ande (breathingly living) som titeln inbjuder till, så inser man att så inte är fallet.
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

R.M.Z.
R.M.Z.