Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handgärning

 

 

min längtan är

vacker

 

lycklignärhet

 

stenen är smaragdmjuk

tar emot

mig

 

snökorn

sår

 

vinden

 

bäddar in

mig

 

flyger gör

dun

 

in i fingrar

 

tysthängen

 

andas

 

mig

 

hör mitt blod

skimra

dig

 

 

lycklignärhet

vacker

 

är

 

min längtan

 

ren

 

just det

snö

 

är

 

min hud är

 

diamantstrålande

 

regnbågs

genomskinlig




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-08 21:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bilden och den välkomponerade rubriken lovar gott- en förväntat finskriven poesi; med den närheta lyckans signum; all min förväntan väl uppfylld, ja !
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser