Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elden under snön

 

 

 

stack in mina fötter i snötofflor

 

elden under snön

värmde

 

mina fötter

 

 

samt

 

drog ned

 

huvudet

i björnide

 

kylde tankarnas

omkullkastande

 

ängen breder ut

kupar lätt händer

 

kom kvinna kom

 

snöblad virvlar

ur silverträdskronor

 

skogen

skimrar

vitglödande

 

jag vandrar

följer

 

kom kvinna kom

 

 

sätter mig

i ringen av snöblad

 

virvlar

mjuka

 

smälter

 

 

allt rinner av mig

 

elden

väcker

 

mina rötter

spirar

ur

 

måndroppars

 

opalfrön

 

 

 

 

naken

 

 

gnistrande våt

i månsilver

 

 

sitter jag

 

 

 

och jag är

 

 

vacker




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 122 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-08 22:09



Bookmark and Share


  MoonCalled
Lika vacker som vanligt
2012-01-02

  poetryGirl
Mycket vacker, snö och eld
2011-12-08

  Ronny Berk
värmen och kylan i elementens förening; tycker om månsilver, ja !
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser