Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilsandning

 

 

snöfjärilar

omvälver

nattstilla

 

vaggar tystnaden

 

in i

tonande

 

hudskimran

 

det vandrar en kvinnosång

i ängens vinterdröm

 

i midnattsblå sammetsmantel

 

kapuschong vitskimrande

pälsbrämad

 

ansiktet är endast skymtande

 

snörosor är det

hon andas

 

breder ut snöpälsar

 

tänder vitelds välkomnan

 

 

hon ser djupt in i hans ögonsläde

 

medar gnistrar

snörök virvlar

 

släden

forsar

fram


bjällror klingar


snörosenmoln
virvlar



tunnlar gnistrande




ögontunnel
omsluter

 

 

hästar

ångar

manar

böljar

 

 

bjällror

frigör tanken

 

 

öppnar famnen

 

älskade

 

hör du denna natt

 

fjäril andas

min dröm

 

ser du

 

stenar

 

vända ögon

utåt




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-08 22:25



Bookmark and Share


  MoonCalled
Mycket vacker text och lika vacker bild
2012-01-02

    ej medlem längre
Jag blir vid gott mod vid läsningen av dikten. Och bilderna har jag lovsjungit så många gånger att det nästan känns tjatigt. Det struntar jag i.
2011-12-09

  Ronny Berk
alla dessa bilder, så vackra - när kvinnors sånger vandrar över ängar, då inträder poesi att läsa och njuta, så är denna, ja !
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser