Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljustid

Lever i ljusets tid
ljus i fönster
ljusdekorationer
vart man vänder blicken

Adventstid
varslar
om ro och frid
men också om elände
och utanförskap

Låt ljuset
söka upp
och omfamna

Lyssna till budskapet
låt dig beröras
störas av
att allt inte är idyll




Fri vers av AA VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-08 23:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ljustid är...allt ...så låt..dig beröras
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP