Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor som kommer i natten




Ett ljus i natten

 

 

hör hur vinden tar i

utanför mitt fönster

 

timmen är sen jag

är fångad av orden

 

som kommer till mig

blundar känner tacksamhet

 

över att inte behöva frysa

här har jag stillhet och tystnad

 

himlen den är grå men snön

som är här lyser upp mörkret

 

jag tänder ett ljus

tänker på dom som

inte finns hos mig längre

 

 

 

 

anits 8 december 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-09 00:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
En fin här och nu-stund förmedlas. Jag ser dig framför mig.
2011-12-10

    Ken Cassel
Mycket fint, Stina!
:)

Kramar!

Ken
2011-12-10

  Ronny Berk
rubriken förmedlar just den känslan, tycker om den poesin
2011-12-10

  ULJO
Vilka underbara känslor du förmedlar
2011-12-10

  Eva Helene VIP
Skön ro förmedlar du här.
2011-12-09

  Bibbi VIP
Känner igen känslorna och tankarna.
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP