Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tecken i skyn




Varde ljus

I begynnelsen var tystnad och mörker
Ordet bröt tystnaden
och lade grunden för ljuset

Ljuset är namnlöst utan ordet
Genom ordet får världen ljus
och medvetande
och blir med tiden varse 
vägen till sanningen om livet

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-09 09:57



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Så rätt så ordet gör mycket mycket mer än man tror, tänk om inte ordet fanns!!!
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP