Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttersta sanningen

En dikt kan vara en del
av verkligheten
som omger våra själar
på vår väg till boningen
där alla drömmar bor.
Med dikten
kan jag resa mig upp
och leva ut
mina känslor.
Få ge kärlek till någon
kärleken som är
den yttersta sanningen.
om livet.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-09 22:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus sade: "Jag är vägen, sanningen och livet". Man skulle också kunna säga att Han är vägen till sanningen om livet.
Men nota bene, Han använder singularis, bestämd form.
Han säger inte att Han är en av sanningarna och en av vägarna.
2011-12-10

  anits VIP
Underbart fint skrivet
2011-12-10

    lory
så sant..fint fint fint..
djup och uhhh..
jättefint..
2011-12-09

  Elinsomalltid
Kärleken som är den yttersta sanningen om livet... wow.. Hoppfull dikt. :)
2011-12-09

  Emme VIP
Fint!
2011-12-09

  Monika A Mirsch VIP
Uttrycksfullt - vackert om dikten mellan oss - från dig till mig
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP