Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljudfjädrar

 

 

kan

du

 

se henne

 

tidens ursprungliga

pärlhöljesvilja

 

hennes långa hår

 

 

tidslinjer är

hennes hår

 

 

ser du

 

henne

fläta håret

 

tidslinjer samman

 

i oändlig skönhet

i universums böljande väv

 

 

bege dig in i djungeln

 

hon

 

fantasin leder dig

 

 

utforska lianer

svinga dig frivindad

 

du är

 

denna regnskogs

denna djungels

 

vibrerande

ljudfjädrar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-10 03:08



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
många stigar har vi korsat
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser