Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemfärdad

 

 

äntligen

 

är hon

landad

 

i de snöhöljda

landens

vidder

 

vida landskapande

 

hon sitter

på bergs

rede

 

blickar ut över salars nu

rena ådror

 

den svarta svanen

skuggan

vilken skymtat

 

har andats in i kärlek

 

fri är hon

 

hemfärdad

 

han omfamnar henne

 

inom sina vingar

 

de verkar i

 

etthet

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-10 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser