Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oubliette


På klippavsats utan staket
en värld utan gränser
fångas människan
mellan fruktan och trygghet

ett fängelse utan väggar




Fri vers av Regular
Läst 435 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-10 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2011-12-13

  Kalle.O
Väl värd placeringen!
2011-12-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-12-11

  Vici
Grattis till placeringen
av denna eminenta text!
2011-12-11

  Vici
Mycket snyggt
och väl
"fångad" sanning!
2011-12-11

  Bibbi VIP
Så exakt beskrivet.
2011-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Man går vilse i det sammelsurium man själva kallar för frihet, men som i själva verket inte är något annat än fångenskap.
Vägen, som Nils Ferlin skaldade om, som kommer från ingenstädes och leder till ingenstans.
Vanitas vanitatum.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular