Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

  ord och tankar som kom ville stanna kvar

 

 

 




Jag är fångad

 

 

jag är fångad i tiden

där mina fotspår ger

avtryck i snön som

nyss föll

 

jag är fångad i mig själv

där jag sitter drömmer

mig bort i från alltet

 

jag känner mig fångad

här där stillhet och tystnad

råder här är och finns

det liv jag lever och

vill leva

 

jag tänder ett ljus för alla

dom som jag minns med

glädje även för dom som

jag försökt glömma men

som finns kvar i mina tankar

lite då och då

 

jag sjunger en sång för mig

själv som hör hemma här och

nu jag tänder ett ljus och ber

om fred och frihet för alla dom

som lider på vår jord

 

jag är fångad i tiden

där mina fotspår ger

avtryck i snön som

nyss föll

 

 

 

anits 10 december 2011

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-10 20:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Riktigt fin text som jag tar till mig. Bra!!!
2011-12-13

  Eva Helene VIP
Fin betraktelse!
2011-12-11

  ULJO
Helt underbara formuleringar att ta till sig.
2011-12-11

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2011-12-11

  aol
fint skriftat så är det man är fångad i sin tid
2011-12-11

  Elaine.S VIP
Den första delen som också avslutar är så underbart poetiska i sin tanke att jag tycker att den är så bra att den skunde stå för sig själv...som en egen dikt.

Att vara fångad av tiden och precis just där ge ett avtryck som syns...inte för alltid men för en stund. Jag tycker mycket om jsut den delen.
2011-12-10

  Bibbi VIP
Gillar.
2011-12-10

  Ronny Berk
finskrivet- upprepningarna fungerar bra, väl förda tankar...
2011-12-10

    Birgersdotter VIP
så vackert och fint
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP