Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbrott i tiden!

I tysthet anade jag att vänskapen försvunnit!

Tiden visade på ett långt avbrott

Har vi vuxit från varrandra?

Skriver en rad men utan svar

Finns du kvar?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-11 01:11



Bookmark and Share


  anits VIP
En fråga man ställer sig ibland
mycket bra och tänkvärt skrivet
2011-12-11

    lory
ibland kommer människor i våra liv o berör oss,stanar en stund o deras uppdarg är slutfört....kanske det var det som hände..
fint skrivet..
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin