eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Jag vände mig om

 

jag väcktes av att jag

hörde radion börja spela

någon som pratade hörde

inte om vad

 

såg på klockan

det kändes för tidigt

att stiga upp

 

stängde av radion

vände på mig

somnade om

 

vaknade ett par timmar

senare av att solen sände

sina strålar genom persiennens

springor

 

kände glädje och harmoni

det var länge sedan

 

i dag ska sparken fram

en första sparktur ska

det bli denna tredje advent

 

när solen skiner sänder sina

strålar på snön som glittrar

så vackert ger hopp om en

vacker vinterdag

 

 

 

anits 11 december 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-11 10:36



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Den text ger mig längtan... Hälsar vännen Fredrik
2011-12-11

  Anya VIP
Härlig bild framkallas av dina ord. Vacker vinter.
2011-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Härligt frisk dag i dag. Inget slask.
2011-12-11

  Bibbi VIP
Lycka till med dagen!
2011-12-11

    Birgersdotter VIP
Vacker glad dikt..smittar av sig
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP