Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedsotad

Håller du med om allt
tar du inte ställning i något

Tar du ställning i något
får du sota för det

Paradoxal värld
där likgiltigheten styr
och sanningen förlorar

Ändå väljer jag den vägen
hur hårt den än må
slå tillbaka mot mig




Fri vers av Magica VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP