Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom igen nu människor!

Varför kan vi inte enas mot rasism? Varför står borgarna vid sina piedestaler och tittar ner? Varför är liberalerna för fega för att göra något? Varför smutsar AFA ner vänsterns rykte? SD är de enda riksdagspartiet som inte står sig emot rasism. Men varför är det bara sossarna och vänstern agerar? Efter helgens demonstrationer kom klagan från framförallt liberaler och borgare. Dom såg bara demon som spårade ur. Dom såg inte den lugna fackeldemonstrationen. Vi gick bestämda med våra slagord, rörde inte en fluga. Borgare och liberaler säger fina ord att nu ska vi stoppa främlingsfientligheten men gör inte ett piss. AGERA MÄNNISKOR AGERA MOT RASISMEN!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av BitterFittan
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-12 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan