Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fas3.

Mina hälar är krossade

mina fötter trampar glas

det svider när jag släpar mig fram

men det är väl okej någonstans

att gå till jobbet

För Fredrik Reinfeldt låter mig inte vara hemma

jag ska slita av alla senor

mina muskler ska överarbetas

och sakta dras isär

eller hur Fredrik?




Fri vers (Spoken word/Slam) av BitterFittan
Läst 444 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-11 18:08



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Den starkes förakt för svaghet. Det är den grund som hela borgerligheten står på.
Riktigt bra skrivet.
Jag tycker om att tonen är lågmäld, men att ilskan finns där inne ändå någonstans. Snyggt.
Gillar. Mycket.
Bokmärks
2012-05-12

  mickech
Ja, han är inte den svages vän!
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan