Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är vår.

Sjungade barn
Patetiska tonåringar
Oroliga föräldrar
Glada pensionären

Barnen sjunger glatt in våren
Tonåringarna visar upp sina
tidigare gömda kroppsdelar
Föräldrar är rädda att deras
lilla tonåring ska bli sjuk
Pensionärerna ler för att
gå ut och slippa Carema
för bara en liten stund.




Fri vers av BitterFittan
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-14 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan