Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att erkänna saknad.

Jag saknar dina fjäderlätta
oskyldigt snirkliga bokstäver
Jag saknar dina glasögon på morgonen
Jag saknar ditt härliga, något osäkra leende
Jag saknar när du säger ordet ”precis”
så där som att du menar det
Men mest av allt saknar jag dina varma kramar
Jag saknar nog nästan allt även fast jag inte vill
erkänna det.




Fri vers av BitterFittan
Läst 484 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-14 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan