Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text: Jag, Kelrob( Nina)




När skilsmässan var ett faktum

Om slungade ord i vrede kunde tas tillbaka

Skulle de tunga tårarna inte göra så stor skada

Drunknande i en förgörande flod. Kedjad i ett djup

Tysta rop från verkligheten. Livet kallar

Oskydiga ögons vädjan: Mamma stanna




Fri vers av jamjam
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-12 13:15



Bookmark and Share


    lory
oh så 0nt det gör..fint men smärtsamt
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

jamjam