Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedvänjor

Adventstid
är ljuset i mörkret

Våra sedvänjor
skapar harmoni
värme och gemenskap
för ett fåtal

Utanför
står människor
och längtar
törstar
efter gemenskap

För vem finns
sedvänjorna
når budskapet ut
till de törstande




Fri vers av AA VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-12 23:46



Bookmark and Share


  Zelogath
Mycket vackert min vän
Så tryggt och skönt att sitta i det varma och blicka ut från upplysta fönster
Men i juletid så svårt att undgå de ljus som står på gatorna
Människorna med hoppet, men utan gemenskap
Applåd!
2011-12-17

    Yarissa
Viktigt budskap
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP