Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg fram och två steg bak

Fascinerades
av Stilla havet
nyfiken undersökte du
dess öar och rikedom
Vandrade genom
långa besvärliga vägar
just för att beskåda
fängslande havsströmmar
Visade stark önskan
att utforska dess historia
med total entusiasm
...
I slutändan
blev du skrämd
av dig själv
från Stillahavs
och kalla kriget
Därefter
försvann du i tomma intet
utan hopp
om någon återvändning
så var det
med dagens sanning




Fri vers av Rise Little One
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-13 14:11



Bookmark and Share


    Max Poisé
Lite drömskt denna text. Gillar undertonen och de frågor som hopar sig!
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One