Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text: Jag,Kelrob( Nina)




Nu är det snart jul( Ett litet råd)

 

Gnistrande stjärnhimmel nu i advent

Frost på mitt fönster, ett nytt ljus blir tänt..

Julen som nalkas, ja, snart är den här..

Glöm inte friden, den ger dig ro, när stressen blir mycken och sätter sitt bo

Med glögg och en kaka, ett lugn du kan få.. Tiden med måsten blir lättare då:)

 




Fri vers av jamjam
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-13 16:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett råd: Vägra att fira denna vidriga hedniska "hög"tid.
Själv hatar jag den helhjärtat.
Ofattbart att människor som kallar sig kristna släpar in denna styggelse i sina hem och låter sig påverkas av djävulens demoner.
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

jamjam