Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vision

En ny berättelse
bortom marknaden
och kortsiktigheten

En ny berättelse
som inser att industrisamhället
tillhör en svunnen tid

En ny berättelse
som synliggör
orättvisorna
ojämlikheten
fattigdomen
i vårt rika samhälle

En ny berättelse
som inkluderar
i stället för exkluderar

En ny berättelse
med visioner
som tar avstamp
i historien
utan att fastna i
historien

En ny berättelse
som tolkar och ser sammanhang

En ny berättelse
som inser att Sverige ingår och
är en pusselbit
i en global värld

Men, var finns historieberättaren
...de som finns berättar olika historier





Fri vers av AA VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-14 00:32



Bookmark and Share


  Zelogath
Vissa historier verkar inte berättas
Och om de väl berättas är det ofta för sent
Just för att dessa historier inte vill lyssnas på
Man slår dövörat till
Mycket viktigt det du tar upp
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP