Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till Livet

Att vara rädd för livet självt och allt vad det innebär
Att känna mig som en som blev över, ja det passar inte in här
Att gå med rädsla som drivkraft är som att andas koldioxid
Lågan kan inte brinna, flämtar efter luft försöker vinna tid

Jag kan inte gå genom livet o va rädd för att falla
treva mig fram i rädsla, för faller gör vi alla

Inte en minut till vill jag vara den
som inte vågar nåt och får ångra sen
Jag har fått ett liv som jag ska leva nu
Jag är och kan så mycket mer än jag tror, lika fantastisk som du

Vad ni andra sett som jag har missat har gjort mig misstänksam
Men kanske jag kan börja tro, att jag ska tycka om mig lite grann
Jag kan känna luften som börjar fylla mina lungor, som lyfter mina vingar
Ljuset sprider sig, lyser kärlek överallt o det är många moln som skingras

Mitt liv ska levas här och nu, och jag ska inte vara rädd
för alla kommer falla, ingen mening att gå vakt o stå beredd
Min mening är att leva, tro att jag är vacker att jag kan
Jag klarar allt om det är menat, det vet jag bara jag är sann




Fri vers av VildÄngel
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-15 10:36



Bookmark and Share


    Faileborg
Ligger mycket naturalism bakom dina ord. Bra skrivet. "If you want something in life, reach out and gran it." "Rather Than money, Than fame, Than love, give me truth"
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

VildÄngel
VildÄngel