Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En uppmaning till den det vederbör


En parantes till Pandoras ask


Till den eviga rebellen
Utklädd till riddare

Egentligen är han en charlatan
Som vill bli en martyr

I begynnelsen ett osett barn
Som aldrig vuxit upp

Ville ju bara bli älskad
Precis som jag




Fri vers av VildÄngel
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-29 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VildÄngel
VildÄngel