Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jolly Roger

Det är inte så att jag behöver dig
för att kunna andas.
Snarare är det så
att du tar andan ur mig.
Men ändå står jag där när du går,
och undrar hur jag ska kunna ta ett enda andetag till
i kölvattnet efter din avfärd.

Jag hamnar ur kurs, utan vind i mina segel.
Din kompass må vara trasig,
men du lotsar mig genom dimma
och mörka farvatten.
Vågorna slår hårt, avlöser varann

Men trots det,
Stolt och stadig ser jag dig
Som masten
på skeppet flaggat

Jolly Roger




Fri vers (Fri form) av VildÄngel
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-05 17:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=hc_-vSIy3fY

"Jolly Roger" med Adam & The Ants.

2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

VildÄngel
VildÄngel