Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslottet

Vissa bygger luftslott
Jag flyttar in
Jagar en dröm
Säljer min själ
För en stund med den
Som aldrig ville nåt mer
Bryter ner mig
Korta ögonblick av sikt i dimman
Jag dragit runt mig
För att slippa se
Slippa känna
Hur det egentligen är
Faller
Slår mig
Reser mig upp
Borstar bort sanningen
Som smuts från mina händer
Fortsätter gå
Tillbaka till dig
Jag blir
Definitionen av dårskap
Upprepar samma beteende
Förväntar mig ett annat resultat
Galenskap
Jag ger det du vill ha
Fast jag är en fläck i din perfekta värld
Som inte passar in
Utom när det passar dig
För vad?
Vad kan jag säga
Du intresserar mig
Även om jag inte alltid lyssnar
Jag studerar
Rösten
som får det att vibrera i min själ
Munnen
Hur den rör sig
Ögonen
Den fasta blicken
Som får mig ner på knä
Försvinna bort
Bland molnen
Där låtsas jag att du är min




Fri vers av VildÄngel
Läst 402 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-11 21:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket stark och naket ärlig text som berör.
2017-05-14

  Janina Kaminska
Oerhört vackert skrivet. Naket, ärligt och med mycket känsla. Bokmärker.
2017-05-14

  Lättpåverkad
Vackert
2017-05-11
  > Nästa text
< Föregående

VildÄngel
VildÄngel