Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gummistövlar

Jag har inga gummistövlar emot känslor
Mina känslor håller mig till marken som
gravitation
och jag vill upp och å
känslan av att göra fel.

Att leva är att göra fel och
å vad jag inte vill skrika att "fan"
Ett misstag och jag har inga
levande dagar och inga
gummistövlar

Var var du




Fri vers av Fritjof Blom
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-15 22:16



Bookmark and Share


    Wewill
Du skriver vackert, samt speciellt! Fint :)
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Fritjof Blom
Fritjof Blom