Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild på mig 3½ år gammal.




Lyssna på barnen

 

 

Barnen lär oss mycket om vi är

närvarande tillsammans med dem,

fokuserade och i stunden

här och nu.

 

Lyssna på barnen, dina barn och andras barn.

 

Smaka på orden, och du kommer bli mer

medveten om både

Dig själv, barnet

och andra människor.

 

Lägg förnuftet åt sidan och

plocka fram dina minnen

genom inre bilder

som skapades när du själv var liten,

då hela världen låg

framför dina

fötter.

 

Följ med på en inre resa genom dina barn,

tillsammans med dem.

Sida vid sida.

 

Skapa en trygg miljö som andas

 

TILLIT

 

Och ge dem en trygg grund att stå på.

 

Dagen kommer då de upptäcker att de kan...

 

Flyga.

 

 

 

 

 

................................................




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 2278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-16 11:40



Bookmark and Share


  Dandelion
hej J,
...kan bara instämma...
...ja, bra...
...barnasinne e sunt...
...nu som då som alltid...
...värdefulla ord...
G.
2012-04-12

  Ninananonia VIP
Fina tankar här.. :)
2011-12-23

  Kjell A. H Lundin
Just så, en trygg bas!
2011-12-22

  mare VIP
Mycket bra Jenny, så sant och så klokt, söt bild ;)
2011-12-17

    Max Poisé
En sanning genom hela texten som utan pekpinnar och verklighetsflykt faktiskt basunerar ut det en omvärld egentligen vet fast aldrig tänker!

Bra!
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP